basis

Om een site op te zetten en in te richten hoeft niet moeilijk te zijn. Over het technische gedeelte hoeft u zich al geen zorgen te maken, inmiddels is het internet volwassen genoeg om daar voor u oplossingen voor te hebben gevonden. Het probleem is wellicht eerder de overweldigende keuze waar u mee geconfronteerd wordt. Met ZZP Online Marketing wil ik u hierbij helpen, waarbij ik u wegwijs maak.

De eerste tien stappen

Om een goede website up and running te krijgen heb ik een schema gemaakt van tien stappen. Na deze stappen zijn er uiteraard ook nog wat meer geavanceerde technieken die u zou kunnen toepassen om uw website en uw bedrijf tot een nog groter succes te maken. Maar met deze tien basisvaardigheden kunt u er al zeker van zijn dat uw site het goed zal doen. Ik kan met u afspreken om samen deze tien stappen te zetten om zo uw website goed op orde te krijgen. Deze tien bijeenkomsten duren dan elk één uur. Dat kan uiteraard waar u maar wilt, omdat in wezen alleen een laptop nodig is.

Om u alvast op weg te helpen

U kunt mij uiteraard een mailtje sturen of even bellen, maar misschien wilt u zelf ook al eens kijken hoe ver u komt. Daarom heb ik op deze website ook een aantal artikelen gepubliceerd die de tien stappen die ik voorstel om te zetten al enigszins beschrijven. Ik heb ze aan het eind van deze inleiding op een rijtje gezet. Grof gezegd valt het onder te verdelen in drie onderdelen, het aanmaken en inrichten van de website zelf, het aanmaken van ondersteunende diensten zoals sociale media, en ten slotte het er voor zorgen dat de resultaten goed worden bijgehouden.

Ik nodig u uiteraard graag uit om deze artikelen te lezen en er inspiratie uit te putten. Ik hoop dat het u goed op weg kan helpen. Tegelijkertijd zijn al deze artikelen uiteraard geenszins uitputtend en er valt nog veel meer over te vertellen. Wilt u meer weten en wilt u samen een goede website in het leven roepen, schroom dan uiteraard niet om contact met mij op te nemen.