Met ZZP Online Marketing ben ik u graag van dienst als het aankomt op alles wat komt kijken bij het opzetten van een goede persoonlijke online strategie. Graag zet ik uiteen hoe ik u met een drietal diensten goed kan helpen. Bovendien hoeft het niet veel te kosten.

Creatief met budget

Ik weet dat een ZZP’er creatief moet zijn omdat het budget daar vaak om vraagt. Daarom wil ik u ook leren hoe u zelf een website gemakkelijk kunt opbouwen en onderhouden in plaats van u een hoog bedrag per maand in rekening te brengen om het voor u te doen. Ik vind het belangrijk dat ondernemers het heft in eigen handen nemen en zelf de inhoud van hun websites bepalen. De onafhankelijkheid is ook belangrijk, omdat uw budget dan niet aan onderhoud van de website op hoeft te gaan en u dat bedrag kunt investeren.

Analyse

Vaak merk ik dat mensen gemotiveerd zijn als ze een eigen bedrijf oprichten en snel van start willen maar eigenlijk nog niet echt helder hebben wat ze nou anders maakt. Vaak voelen ze het wel al aan maar kunnen ze het nog niet echt goed onder woorden brengen. Nog voordat het bouwen van een website mogelijk is moet dat eigenlijk wel al benoemd worden. Pas dan kan de inhoud van de website namelijk ook gericht geschreven worden. Ik bied dan ook graag de mogelijkheid om samen een bedrijfsanalyse op te stellen, om er eerst eens achter te komen waarom u voor uw bedrijf gekozen hebt.

Basisvaardigheden

Die emancipatieslag van de ZZP’ers begint met een basistraining. Dat houdt in tien stappen op weg naar een goede website. Dit is een persoonlijke training van tien bijeenkomsten van ieder een uur. Ik heb ook al een aantal blauwdrukken online gezet voor deze training om u een idee te geven van wat u kunt verwachten. Bovendien kunt u er ook al zelf mee aan de slag. Wilt u snel aan de slag met een eigen website voor uw bedrijf, kijk dan snel onder basisvaardigheden.

Voor gevorderden

Met de basisvaardigheden kunt u al een goede website in elkaar zetten en deze onderhouden. Toch kan een online strategie verder gaan dan alleen dat en kan met wat slimme trucjes snel meer rendement worden gerealiseerd. Het vergt wel wat meer inzet en inzicht en het valt dan ook wel buiten de basistraining. Het gaat in principe om zeven extra stappen die u kunt nemen om uw website te optimaliseren. Deze zeven trainingen voor gevorderden duren tevens elk weer één uur.